Fietstocht op 25 juni 2015

‘Vandaag was het prachtig weer’, aldus een van de acht deelnemers aan de tweede fietstocht, georganiseerd voor leden van ZcL. De groep fietste vanaf de bibliotheek in Loppersum via Westeremden naar Middelstum. Daar maakten de fietsers al een stop. Niet omdat ze moe waren, maar om te genieten van wat de omgeving biedt. Een deelnemer verwoordt het als volgt: ‘Een paar vrouwen hadden het borgterrein Ewsum in Middelstum nog nooit gezien. Een goede reden om af te stappen en de prachtige tuinen te bekijken. Een tuin met borders en groenten, en een tuin met alleen (bloeiende) planten. Op dit moment zijn de tuinen op z’n mooist, alles bloeit en in de groentetuin wordt geoogst!’
Na deze mooie onderbreking fietste de groep via Toornwerd, Kantens, Eppenhuizen en Garsthuizen weer naar Loppersum. Een route van ongeveer 27 km.
‘We spraken af om volgende week weer om 13.00 uur te starten bij de bibliotheek.’

Zorgcoöperatie Loppersum