Fietstocht op 16 juli 2015

Een enthousiaste deelnemer: ‘Vandaag was het een prachtige dag om een eind te fietsen. In totaal waren we met zeven personen. De website wordt gelezen, want één persoon las dat wij elke donderdag om 13.00 uur vertrekken en sloot zich bij ons aan. Nog een nieuw gezicht kwam op uitnodiging (of werd gestimuleerd) om eens mee te fietsen.
Via diverse kleine landwegen en fietspaden kwamen we door Wirdum – Appingedam – Jukwerd – Oosterwijtwerd – Leermens – ’t Zandt (’t Zandtster bos) – Zeerijp. Weer terug in Loppersum stond er 30 km op de teller.
En dan denk je dat al die “Lopsters” de omgeving als hun broekzak kennen. Dan verbaast het me dat er weer reacties kwamen als: waar zijn we nu, welk dorp is dit, hier heb ik nog nooit gefietst, heeft ’t Zandt een bos…?
Deze keer hielden we een pauze bij Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd. Het zat heerlijk op het terras aan het water. Uit de wind, in de zon!

Volgende week weer, vertrek om 13.00 uur bij de bibliotheek.’

Zorgcoöperatie Loppersum