Fietstocht op 9 juli 2015

Was het op 2 juli veel te heet om te fietsen en werd de tocht dus afgelast, vandaag waaide het erg hard. Maar de stevige wind weerhield vier fietsers er niet van een rondje te maken. ‘Lekker uitwaaien’, aldus een deelnemer.
Het groepje fietste van Loppersum via het Juisterpad naar Winneweer en vervolgens via het H.J.Ritsema-pad naar Ten Post. Daarna ging de tocht via Wittewierum en Hoeksmeer naar Tjamsweer. ‘Goed te doen met de wind schuin achter en zijwind.
Tot Oosterwijtwerd hadden we alles onder controle. Maar toen moesten we nog naar Loppersum. Ging het echt harder waaien of waren wij te overmoedig geweest?
De tegenwind op het laatste stukje werd door één deelnemer geschat op windkracht 7!. Toch hou ik het op “lekker uitwaaien”.’

Voor volgende week staat er weer een fietstocht gepland. De start hiervan is om 13.00 uur vanaf de bibliotheek.

Zorgcoöperatie Loppersum