Fietstocht op 20 augustus 2015

‘Een stralende dag en daarom werd er weer gefietst door vijf personen. De tocht ging via Garrelsweer, Hoeksmeer, Wittewierum naar Woltersum. Een klein dorp met een molen en een café dat zeven dagen per week van 16.00 uur tot 01.00/02.00 uur open is! In de schaduw staan een paar banken aan het water. De deur van het café staat ook tegen 2 uur al gastvrij open. De waard wil voor ons wel thee en koffie zetten.
Het zit er prima, maar we moeten toch verder. We fietsen door Woltersum met een omweg langs de molen en dan zijn we al snel in Ten Boer.
We komen door Lellens en Stedum en via de prachtige “Laan van Nittersum” (dit was ooit de oprijlaan van de borg Nittersum die in 1818 is afgebroken) bereiken we de Delleweg.
Weer thuis staat de teller op 26 km.’

Zorgcoöperatie Loppersum