Eerste Open Inloop ZcL succes

Zorgcoöperatie Loppersum hield in de bibliotheek in Loppersum de eerste Open Inloop voor haar leden. Voor een praatje of contact, voor hulp bij het gebruik van tablet of internet, bij een verstelwerkje, bij een kapot (huishoudelijk) apparaat, voor advies of voor een spelletje…

‘Donderdag 3 september, klokslag 14.00 uur kwamen de eerste leden van ZcL binnen. Een wandelgroep die de wandeling afsloot op de Open Inloop met napraten en een kopje koffie of thee. Zij werden gedurende de middag gevolgd door zo’n vijftig anderen. De een met een vraag om advies. Een ander voor wat gezelschap. Er werd een vraag over de televisie gesteld. Even samen achter de computer voor uitleg. Maar bovenal was het zeer geanimeerd. Een aanwinst voor Loppersum. Dus elke donderdag naar de bibliotheek voor de Open Inloop van ZcL. Kan niet missen: de ZcL-vlag hangt te wapperen!’

De officiële opening van de Open Inloop vindt plaats op donderdag 17 september door wethouder Bé Schollema.

Zorgcoöperatie Loppersum