Wandelen, fietsen en Open Inloop op 10 september 2015

Twee sportieve wandelaars maakten met hun nordic-walkingstokken een flinke wandeling naar Westeremden. Terug in Loppersum waaiden ze nog even binnen bij de Open Inloop voor een kop koffie en een praatje.

Ook de fietsgroep ging weer van start vanaf de bibliotheek. Vijf mensen fietsten 32 km. De tocht ging van Loppersum naar Westeremden en via Huizinge naar Middelstum. Vandaar fietste de groep via Westerwijtwerd en Ter Laan naar Bedum.
Een deelnemer: ‘Het centrum van Bedum biedt verschillende horecagelegenheden en daar werd gebruik van gemaakt. Even de accu opladen, want vanaf Bedum hadden we wind tegen. Via Stedum ging het weer op huis aan. Een mooie route en goed fietsweer!’

Een paar fietsers bezochten na die tijd ook de Open Inloop. Even napraten en wat drinken aan de grote tafel. Een lid van ZcL met een ‘computerprobleem’ had haar laptop meegenomen. Zij kreeg hulp van een vrijwilliger met verstand van computers. De naaidoos van de vrijwilliger die helpt bij kleine verstelwerkjes bleef die middag dicht.

Zorgcoöperatie Loppersum