Fietstocht op 1 oktober 2015

Voor de twaalfde keer sinds Zorgcoöperatie Loppersum de vaste fietsmiddag introduceerde, startte er een groep fietsers vanaf de bieb. Een enthousiaste deelnemer:
‘We begonnen vanmiddag aan onze fietstocht met vijf vrouwen, waarvan twee nieuwe deelnemers. We besloten om een rondje Schildmeer te doen. Het weer was echt prachtig: zon en een beetje wind.
Na Appingedam, bij het begin van het Schildmeer, hebben we heerlijk op een terrasje in de zon gezeten bij Podium Café “Peter en Leni”. Een tip voor iedereen: dit is nog de enige gelegenheid waar je wat kan drinken. De rest van de uitspanningen zijn dicht!
Een van de nieuwe deelnemers had deze route nog nooit gefietst en haar enthousiasme werkte heel aanstekelijk. En terecht. Wat is het de natuur toch mooi: het meer met wat zeilboten, aangelegde natuurgebiedjes met waterpartijen met veel zwanen en meerkoetjes en weer de bekende Groningse vergezichten.
Om 17.00 uur waren we terug bij de bibliotheek, waar we in de Open Inloop nog hebben genoten van een vers kopje koffie.’

Zorgcoöperatie Loppersum