Fietstocht op 5 november 2015

Drie weken is er niet in groepsverband gefietst. Maar ‘vandaag’ stonden er weer vijf enthousiaste fietsers bij de bibliotheek in Loppersum. Een deelnemer:
‘Na 3 weken eindelijk weer op de fiets. Deze keer rijden we langs diverse buurtschappen. Via het Juisterpad fietsen we naar Hemert en daarna over een vrij nieuw fietspad richting Groningen tot we bij ‘Achter Thesinge’ komen. Hier gaan we rechtsaf naar Lutjewolde en vandaar komen we in Ellerhuizen.
Via Bedum komen we bij Ter Laan en vervolgens fietsen we met de wind in de rug naar Westerwijtwerd. Al vrij snel komen we via de Delleweg en de Stedumerweg weer aan in Loppersum. In totaal 30 km. Een gast van de ‘Open Inloop’ vindt de afstand toch wel erg ver…
Die afstand is het probleem niet. Wel werden we er weer bij bepaald dat opletten tijdens het fietsen nodig blijft. Gelukkig konden alle vijf deelnemers op de fiets Loppersum weer binnenrijden. Met elkaar dronken we nog iets bij de ‘Open Inloop’ in de Lopster bibliotheek.

Zorgcoöperatie Loppersum