Open Inloop krijgt naaimachine

In september 2015 is ZcL begonnen met de Open Inloop in de bibliotheek van Loppersum.
Na een ‘warming-up’ weet een vaste groep van bezoekers onze ‘huiskamer’ te vinden.
Het bestuur heeft bij de Eenkema Stichting subsidie aangevraagd om enkele zaken aan te schaffen die in elke huiskamer hun nut bewijzen. Een naaimachine is zo’n nuttig apparaat.
De Eenkema Stichting is op dit verzoek ingegaan. Twee medewerkers van de Open Inloop gingen op pad voor de aanschaf van een naaimachine die aan alle basisvoorwaarden voldoet. Inmiddels is deze naaimachine gekocht.
Onder leiding van vrijwillige medewerkers kan men kleine reparaties (laten) uitvoeren. Natuurlijk duurt het even voor je vertrouwd bent met een nieuwe machine. Dus het kan de eerste tijd voorkomen dat een gevraagde reparatie niet onmiddellijk kan worden behandeld. Het streven is echter dat het werkje een week later klaar is.

Zorgcoöperatie Loppersum