Jubilerende Zorgcoöperatie presenteert zich tijdens Lente in Loppersum

Op zaterdag 26 mei pakt Zorgcoöperatie Loppersum extra uit op de markt ‘Lente in Loppersum’. Reden is dat ZcL dit jaar al vijf jaar bestaat.

Wat doet ZcL allemaal? Dat zal ZcL zaterdag laten zien. Zo is de Open Inloop die elke donderdagmiddag in de bibliotheek van Loppersum wordt gehouden, dit keer in een tent op het nieuwe Henk Zigtermanplein: een gezellig samenzijn, koffiedrinken, beantwoorden van hulpvragen, een gesprek of een spelletje.

Ook is er een verstel- en repaircafé en worden er minilezingen gegeven over ‘De Ploeg’ en ‘de geschiedenis van het Marktplein in Loppersum’. Er zal informatie worden gegeven over de warme maaltijden die van tijd tot tijd worden georganiseerd voor mensen die graag met anderen eten en er is gelegenheid voor vragen en discussies. Bovendien kunnen mensen aangeven wat ze nodig hebben om zo lang mogelijk zelfstandig in Loppersum te kunnen blijven wonen.

Kortom: ZcL in het klein, tussen 10-16 uur op het nieuwe Henk Zigtermanplein. Kom eens kennismaken.

Zorgcoöperatie Loppersum