Fietsclinic voor 65-plussers

Op donderdagmorgen 23 mei wordt er een fietsclinic voor 65-plussers georganiseerd. In de clinic geven instructeurs voorlichting over fit en veilig blijven fietsen. Er is aandacht voor fietsvaardigheid (reactiesnelheid, zicht en goede balans). U doet oefeningen met de eigen fiets. Deelnemers met een e-bike krijgen tips over het kiezen van de juiste ondersteuning en versnelling. De clinic is gericht op zowel stadsfietsen als e-bikes. Wat is uw echte fietsleeftijd? Beleef het tijdens deze leuke en leerzame clinic. Ook zullen er twee driewielers beschikbaar zijn om te oefenen met dit vervoermiddel.

De organisatie van deze clinic is in handen van de Zorgcoöperatie Loppersum in samenwerking met Verkeerswijzer Groningen en de gemeente Loppersum. Ten behoeve van het veilig kunnen oefenen zal het Marktplein die morgen worden afgesloten voor het overige verkeer.

Plaats: Marktplein
Tijdstip van de clinic: 10.30 tot 11.30 uur.

Zorgcoöperatie Loppersum