Toekomstplannen ZcL te zien bij Loppersum Onderweegns

Aanstaande zaterdag 29 mei is het zover en wordt de groei-expositie Loppersum Onderweegns geopend. Loppersum is al jaren behoorlijk in beweging. Er is al veel gerealiseerd maar er moet nog heel veel gebeuren. Vanuit de ideeën en wensen die Stichting Dorpsbelangen Loppersum heeft geïnventariseerd gaan we verder aan de slag met nu de expositie Onderweegns.

Diverse verenigingen en organisaties zijn gevraagd om hun toekomstplannen in deze expositie gestalte te geven en zo ook Zorgcoöperatie Loppersum. Wie zijn we en wat willen we? Wat kunnen we samen doen en nog belangrijker: ‘wat kunt u/kun jij doen’

Als bestuur van Zorgcoöperatie Loppersum hebben wij de laatste maanden intensief digitaal met elkaar overlegd hoe wij de toekomst van Loppersum over vijf jaar zien en welke rol Zorgcoöperatie Loppersum hierbij voor zichzelf ziet. Wat is onze missie, welk beeld hebben wij hierbij en hoe realiseren wij dit ideaal. We hebben dit uitgewerkt in drie thema’s: gezondheid, meedoen en voorlichting.

In de expositie laten we zien wat we nu doen en welke activiteiten we verder willen uitbouwen maar ook wat we nog meer zouden kunnen doen zodat onze missie ‘samen zorgen voor elkaar” nog duidelijker zichtbaar wordt.

In onze speciale nieuwsbrief no. 25 is nog veel meer informatie te vinden. Maar om onze plannen te realiseren hebben we u/jou nodig om het gesprek aan te gaan over de verbreding van onze rol in Loppersum. Daarom zijn enkele bestuursleden elke zaterdag aanwezig op de expositie van ZcL die u kunt vinden aan ’t Hoge Heem 30. Komt u/kom jij daarom eens langs op een zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur? Heel graag tot ziens!

Zorgcoöperatie Loppersum