Koffieochtend weer van start

Het mag en het kan weer. Vanaf dinsdag 8 juni start Zorgcoöperatie Loppersum opnieuw de gezellige Koffieochtend.

Bijna een jaar geleden waren we ook aan een herstart begonnen, die we in september weer moesten onderbreken. Daarna begon het lange wachten, tot het moment dat ons kabinet besefte dat we het gezellige samenzijn enorm misten. Vorig week kwam dan eindelijk de mededeling die ons in een HOERA-stemming bracht.

Deze keer hopen we op een langere periode dat we kunnen genieten van ons kopje koffie en natuurlijk zonder weer een onderbreking.

Het is daarom belangrijk dat we ons houden aan de corona-maatregelen, die nog steeds gelden. Dat betekent 1,5 meter afstand houden, de handen ontsmetten, zo veel mogelijk op uw plaats blijven zitten, bij binnenkomst de handen ontsmetten en ook bij andere verplaatsingen een mondkapje dragen. Uw naam zullen we moeten registreren.

Iedereen, dus ook wanneer u niet lid bent van ZcL, is van harte welkom in of op het terras van Ons Dorpshuis en om de prijs hoeft u het, denken wij, niet te laten.

We zien u graag aanschuiven.

Zorgcoöperatie Loppersum