InLoppersum, samen voor elkaar

Een dorpsbrede samenwerking van verschillende organisaties die als doel hebben dat iedereen fijn kan wonen in Loppersum. Vanuit deze samenwerking zijn er 3 initiatieven ontstaan:

De Huiskamer van Loppersum

Een wekelijkse ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.
Een plek van ontmoeten, nieuwe contacten opdoen, samen activiteiten ondernemen, elkaar steunen maar bovenal plezier hebben met elkaar.
De Huiskamer van Loppersum vindt elke donderdag van 10.00 uur – 14.00 uur plaats in het Dorpshuis. In verband met de maaltijd (kosten € 5,-) is opgave gewenst via info@zorgcooploppersum.nl maar even binnenlopen om de sfeer te proeven bij een kopje koffie kan natuurlijk altijd.

Het Dorpsloket van Loppersum, de vraagbaak voor iedereen

Het Dorpsloket is elke dinsdag van 10.00 uur – 12.00 uur geopend in de bibliotheek. Hier kan men terecht met allerlei vragen b.v. wat er te doen is in Loppersum maar ook voor het vinden van de weg in het aanbod van de verschillende instanties.
Het team van vrijwillige adviseurs staat voor u klaar en bieden u een luisterend oor en bieden hulp waar nodig.

Het Beleefhuis van Loppersum

Het Beleefhuis is een woning die is ingericht met allerlei hulpmiddelen die bedoeld zijn om het u thuis gemakkelijker te maken. De hulpmiddelen kunnen worden bekeken en de functie wordt uitgelegd. Ze kunnen worden geprobeerd en eventueel worden gehuurd. Het Beleefhuis van Loppersum is gevestigd aan ’t Hoge Heem 32 in Loppersum. De openingstijden staan op de agenda van de website www.inloppersum.nl of stuur een mail naar beleefhuisloppersum@gmail.com

Zorgcoöperatie Loppersum